Toddlepak Sırt Çantası Almanız için 10 Neden

02-09-2018 13:02
Toddlepak Sırt Çantası Almanız için 10 Neden

Çok güzel ve hızlı geçen yazın son günlerine geldik. Şimdi okul zamanı. Okul hazırlıkları tam hız ve heyecanla devam ederken okul çantası arayanlar için Trunki markasının tasarım olarak çocukların, kullanım olarak da anne babaların çok sevecekleri sırt çantası modeli Toddlepak 'ler ile tanışalım. 

 

İnanmayacaksınız ama bu çantaların her birinin ismi de var. Bert (mavi), Betsie (pembe), Dudley (dinozor), Leeroy (aslan) ve Tipu (kaplan) ! Hadi gelin bu sevimli çantaları ile inceleyelim.

 

Trunki Toddlepak Sırt Çantası Almanız için 10 Neden :


1. Toddlepak 'in ön tarafta sarılan kolları arasına sıkıştırılacak çocuğunuzun en sevdiği bebeği/oyuncağı çocuklarınız ile her yere gidiyor ve onları hiç yalnız bırakmıyor.
2. Renkli ve parlak olmalarının yanı sıra mavi, pembe renkleri ve kaplan, dinozor, aslan tasarımları ile çocuklar tarafından Toddlepak sırt çantaları çok seviliyor. 
3. 2 bölmeli iç alanı ve yanındaki elastik bardak cebiyle çocukların tüm ihtiyaçlarını karşılayacak alana sahip.
4. Işığı yansıtma özelliğiyle çocukların karanlıkta rahatlıkla fark edilmelerini ve görülmelerini sağlıyor.
5. Ergonomik bir duruşu ve ağırlığı dengelemek için ön tarafta birleşen göğüs kemeri, karışmasını ve kaybolmasını önlemek için iç kısmında isimlik, çocukların gözlüklerini asabilecekleri böylece kaybolmalarını önleyecekleri Trunki Grip, istenildiğinde anne ve babaların kolay kavrayabilecekleri taşıma sapı bulunmaktadır.
6. Sevimli kulaklar ve kuyruk Toddlepak sırt çantalarını eğlenceli tasarımı haline getiriyor.
7. Arka yüzey ve ayarlanabilir omuz askıları hava alabilen materyalden üretilmiştir.
8. 4 litre geniş iç hacme sahiptir.
9. 30 derecede elde yıkanabilmektedir.
10. 2 yaş ve üstü çocukların kullanımı için uygundur.


Özellikle anaokuluna ve kreşe giden çocuklar için önerebileceğimiz eğlenceli ve kullanışlı Trunki Toddlepak sırt çantalarını detaylı incelemek ve satın almak için; https://www.kidolina.com/toddlepak

 

Sevilen Trunki markasının eğlenceli çocuk valizleri, su geçirmez Paddlepak sırt çantaları, Snoozipadz emniyet kemerleri, Yondi seyahat boyunluklarının tüm çeşitlerine  https://www.kidolina.com/marka/trunki linkinden inceleyebilir ve satın alabilirsiniz.

 

Trunki çocuk bavulları ile ilgili blog yazımız " Trunki Valizler Neden Bu Kadar Çok Seviliyor? " blog yazımızı okudunuz mu? 


IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.