Trunki Çocuk Valizleri Neden Bu Kadar Çok Seviliyor?

28-11-2017 17:22

Kidolina'nın da çok sevdiği Trunki marka çocuk bavulları hem aileler hem de çocuklar tarafından neden bu kadar çok seviliyor?


Biz anlatalım :)

 

Trunki çocuk valizlerinin en ilgi çekici özelliği tasarımları...

 

Trunki Zebra Zimba, Trunki Kedi Benny, Trunki İnek Frieda, Trunki Dinazor Rex, Trunki Arı Bernard, Trunki Kaplan Tipu, Trunki Uğurböceği Harley, Trunki Mavi Terrance, Trunki Pembe Trixie, Trunki Açık Mavi George, Trunki Açık Pembe Rosie, Trunki Prenses Arabası PenelopeTrunki İtfaiye Aracı Frank gibi çocukların sevdikleri hayvanlar ve karakterlerin canlı renklerle tasarlandığı Trunki Çocuk Valizleri aynı zamanda yine bu valizlere özel tasarlanmış Trunki stickerlar ile kişiselleştirilebiliyor. 3 sayfadan oluşan Trunki etiket seti ile çocuklar kendi Trunki valizlerini yaratıyorlar, değişik yüzler ve gidilen yerlerle ilgili çıkartmalar yapıştırabiliyorlar ya da Trunki çıkartma setinden çıkan harfler ile de isimlerini yazabiliyorlar. 


 

 

İşte bu kişiselleştirilebilmesi ve onların zevklerine hitap eden tasarımda olması sayesinde Trunki valizler çocuklarda bir sahiplenme duygusu yaratıyor. Bu da seyahat öncesi kendi valizlerini kendileri hazırlama, dışarıda valizine, eşyasına sahip çıkma gibi olumlu davranışları pekiştiriyor. 


 

 

Trunki valizlerin bu kadar sevilmesinin başka bir sebebi ise üzerine binilip sürülebilir olması...

 

Sağlam entegre tekerlekleri, özel tasarım tutma yerleri sayesinde havaalanı gibi yerlerde çocukların sıkılmadan seyahatin keyfini çıkarmalarını sağlar.

 

 


Çocuklar Trunki valizleri kendileri sürmeleri dışında içerisinden çıkan askısı ile yetişkinler tarafından çekilebilir olma özelliğine de bayılıyor, bunu ayrı bir oyun olarak görüyor ve çok eğleniyorlar. Ayrıca ihtiyaç duyulduğunda bu askı taşıma amaçlı omuz askısı olarak da kullanılabiliyor.

 

 


Trunki bavullar sadece uzun seyahatler için değil hafta sonu büyükanne, büyükbaba ziyaretlerinde de çocukların yanlarından ayırmak istemedikleri arkadaşlarıdır. Hatta çocuklar trunki bavulları evde bile üzerine binilen bir oyuncak, tasarladıkları oyunlarda bir karakter ve oyuncak kutusu olarak kullanmaya bayılıyorlar.

 

 

Çocuklar için harika eğlenceler sunan Trunki valizler aileler için de pratik çözümler sunuyor.

 

Trunki çocuk valizleri daha yakından tanıyalım:


1.Tutma Taşıma Sapları

2.Tutma Tutunma Yönlendirme Sapları

3.Açma kapama (2 yanda mevcut)

4.Eyer kısmı (koşup yorulan sonra da kucak isteyenler için ideal dinlenme alanı :)

5.Küçük parmakları korumak için yumuşak kauçuk döşeme

6.Hafif dayanıklı plastikten yapılmıştır.

7.18 litre iç hacim

1,7 kg boş ağırlığı

Ölçüleri: 46 x 31 x 21,5

8.Özel eşyalar için iç cep

9.Eşyaların dağılmaması için iç kemer

10.Kimlik anahtarlı çekme / omuz askısı

Trunki heybelerimizi görmüş müydünüz ?

 

Hem çanta hem heybe! Fermuarlı gözleri olan bu Trunki çantaya yanınıza almak istediğiniz kalem, kağıt, defter gibi eşyalarınızı koyabilirsiniz. Trunki valizinizin üzerine bağladığınızda rahat bir heybe görevi de görür.

 

 
IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.