Yılbaşı Akşamı için En Eğlenceli 10 Oyun

28-12-2017 23:23

Yılbaşı akşamı eğer dışarıda olmayacaksanız, aileniz ya da arkadaşlarınız ile evdeyseniz sizin için klasikleşmiş yılbaşı oyunu Tombala’ya alternatif en eğlenceli 10 oyun seçtik :


 

1. Tik Tak Bomm (Kelimeni Bul, Bombadan Kurtul): Büyükanne, büyükbaba ve torunu bir araya getirecek, herkesi aynı şekilde heyecanlandıracak bir oyun Tik Tak Bomm. Bombanın ne zaman kimin elinde patlayacağı belli değil, sadece karttaki resim ile ilgili önceden söylenmemiş bir kelimeyi söyleyip bombayı yanındakine en kısa zamanda geçirmen önemli. Şimdi Tik Tak Bomm Ekstra 55 yeni görev kartı ile daha da heyecanlı.

 

https://www.kidolina.com/urun/tik-tak-bomm-kelimeni-bul-bombadan-kurtul-ekstra-turkce

 

2. Yogi Aile ve Grup Oyunu : Yepyeni oyun Yogi ‘de bir kart çek ve kartta belirtilen duruşu yap ama oyun sonuna kadar önceki duruşları korumalısın!

 

https://www.kidolina.com/urun/yogi-eglenceli-grup-ve-aile-oyunu

 

3. Hızlı Bardaklar : Sıra ile kartları aç, karttaki resimdeki sıra ile bardaklarını ilk dizen zile bassın! Bakalım bu kişi doğru mu dizmiş?

 

https://www.kidolina.com/urun/hizli-bardaklar-amigo 

 

4. Tabu : Bir başka klasik oyun Tabu ‘da karttaki yasak kelimeleri söylemeden anahtar kelimeyi takım arkadaşlarına anlatabilecek misin? Dikkat et yasak kelime ağzından kaçmasın!

 

https://www.kidolina.com/urun/tabu-populer-kutu-oyunu

 

5. Dobble : 5 farklı şekilde oynanan Dobble ‘de dikkatli olmak ve kartlardaki aynı hayvanları ya da nesneleri en hızlı şekilde eşleştirebilmek önemli. Bakalım en dikkatli ve hızlı kim?

 

https://www.kidolina.com/urun/dobble-asmodee 

 

6. Rings Up : Açılan karttaki sıra göreye halkaları parmağına ilk kim geçirecek? Blue Orange markasından aksiyon dolu bir oyun daha…

 

https://www.kidolina.com/urun/halkalar-yukari-rings-up

 

7. Go Go Gelato : Görev kartındaki sıralamaya göre külah ve dondurma toplarını ilk yerleştiren ve "Go Go Gelato” diye bağıran kişi kartı kazanır. Oyun sonunda en çok kartı olan tabi ki oyunu kazanır.


https://www.kidolina.com/urun/go-go-gelato-blue-orange 

 

8. Dixit - Hayalini Anlat : Dixit ‘te seçtiğin kartı diğer oyunculara bir ses, bir cümle, bir şarkı, bir ses istediğin şekilde ifade et. Ama öyle bir anlatmalısın tüm diğer oyuncular hangi kartı anlattığını bilmemeli, en az bir oyuncuyu yanıltmalısın. Dixit hiç bitmesin isteyeceksiniz. Ayrıca tasarım harikası kartlarına ek kartlar alarak da Dixit oyununu çeşitlendirebilirsiniz.

 

https://www.kidolina.com/urun/dixit-hayalini-anlat 


9. Sturdy Birdy : Fat Brain Toys 'da tüm aile bir arada oynayabileceğiniz harika bir denge oyunu. Bakalım en çok kim dengede kalacak?

 

https://www.kidolina.com/urun/sturdy-birdy-fiziksel-kondisyon-ve-denge-oyunu

 

10. Hayalet Hızında : Kidolina’nın en sevdiği oyunlardan Hayalet Hızında da açılan kartta bazen ortadaki 5 objeden birinin aynısı var, bunu ilk fark et kartı kazan. Ama her zaman bu kadar kolay değil!

 

https://www.kidolina.com/urun/hayalet-hizinda-zoch

 
Umarız ki bu oyunlardan biri ya da bir kaçı ile eğlenceli bir yılbaşı geçirirsiniz.
 
Oyun dolu bir yıl dileriz.
IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.