Squigz Vantuzlu Oyuncaklar ile Nasıl Oynanır?

27-05-2018 18:54
Squigz Vantuzlu Oyuncaklar ile Nasıl Oynanır?

Birbirlerine ve hiçbir kalıntı bırakmadan zemin, masa, pencere, ayna gibi diğer yüzeylere yapışan vantuzlu uçlara sahip silikon oyuncak Squigz çocuklar için yeni eğlence kaynağı.

 

Gelin Squigz Vantuzlu Oyuncaklar ile nasıl oyunlar yaratabiliriz ve bu oyunlar çocuklarda hangi gelişim alanlarını destekler beraber inceleyelim :

 

1.Renk Öğrenme : Çeşitli renklerdeki Squigz vantuzlu oyuncaklar çocukların renkleri öğrenmesi için eğitici bir oyuncaktır. Onları masaya ve/ya yere dökün ve bir tanesini seçip çocuğunuzun zemine yapıştırmasını seyrederken hangi renkte olduğunu sorun.

 

2.Sayı Sayma: Squigz Oyuncak Seti 24 adet, Mini Squigz Oyuncak Seti ise 75 adet vantuzlu oyuncaktan oluşur. Squigz ile oynarken onları şekillerine, renklerine göre ayırın ve onları sayarak çocuğunuzun sayıları bu renkli vantuzlu oyuncaklar ile öğrenmesini sağlayın.

 

3.Sınıflandırma ve Sıralama : Farklı renkler ve şekillerdeki Squigz oyuncaklarını renk ve şekillerine göre ayırın. Bu şekilde oynamak çocuğunuzun sınıflandırma ve sıralama becerilerini geliştirecektir.

 

4.İnce Motor Becerilerinin Gelişimi : Çocuklar her iki elleri ile itme ve çekme hareketleri yaparak Squigz vantuzlu oyuncakları birleştirip ayırmaya çalışırlar. Bu da çocuklarda kavrama, çekme, itme, güç ve koordinasyon gelişimine katkı sağlayacaktır.

 

5.El Yazısına Isınma : Kalem tutma ve yazı yazmaya başlamadan önce harika oyuncaklardır. Onları itmek ve çekmek çocuğunuzun el ve parmaklarını el yazısına hazır hale getirecektir.

 

6.Farklı Yüzeylerde ve Düzlemlerde Oynama : Squigz vantuzlu oyuncaklar farklı yüzeylere yapıştığı için çocuklar için farklı ve eğlenceli oyun alanları yaratır. Araba ve uçak yolculuklarında, mama sandalyesinde, banyoda çocukların keyifli vakit geçirmelerini sağlayacaktır.

 

7.İletişim Kurma : Çocukların iletişim kurmaları için motive edici bir oyuncaktır. "Bana mavi olanı ver.” "Kırmızını olanı cama yapıştır.” "Daha fazlasını istiyorum.” gibi cümleler ile çocuklar ile iletişim kurabilmenizi sağlayacaktır.

 

8.Yaratıcılık : Çocuklar tamamen kendi hayal gücü ve yaratıcılıkları ile binalar, şekiller, hayvanlar yaratacak ve kendi oyunlarını kuracaklardır.


 

9.Hafıza Gelişimi : Çocuğunuzdan belli bir düzeyde yapışmış olan Squigz vantuzlu oyuncakları belli bir sıra ile çekmesini isteyin. Squigzler ile bu şekilde oynamak çocuklar için sıralama ve hafıza gelişimini sağlayacaktır.

 

10. Kaba Motor Gelişimi : Buzdolabı kapağı ya da pencere gibi bir düzeyin alt kısımlarına Squigzleri yapıştırarak çocuğunuzun diz çökmüş bir pozisyonda ya da daha yüksek seviyelere yapıştırarak parmak uçlarında çekmelerini sağlayın. Bu çocukların fiziksel güçlenmelerini sağlayacaktır.


Evde, arabada, uçakta, restoranda, banyoda, her yerde Squigz vantuzlu oyuncaklar çocuklar için eğlenceli vakit geçirmelerini sağlayacaktır. 


www.kidolina.com 'dan Fat Brain Toys Squigz Oyun Seti ve Fat Brain Toys Mini Squigz Oyun Seti linklerinden inceleyebilir ve satın alabilirsiniz. 

IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.