İnsan Vücudu Yapbozları ve Bilim Setleri

28-11-2017 17:05

"Bugünün Minikleri Yarının Doktorları” için seçtiğimiz insan vücudu yapbozları ve bilim setleri ile çocuklar hem puzzle ve deney yapmanın keyfini çıkaracak hem de insan vücudu ile ilgili bilgiler edinecekler.


İlk önce İspanya’dan ithal çevre dostu Educa ‘nın Öğrenme Serisi Yapbozlarından İnsan Vücudu Puzzle ‘ini tanıtalım. 5 yaş üstü puzzle severler bu puzzle ile vücudun bölümleri, önemli iç ve dış organlar, vücudun temeli iskelet ve ana kemikleri tanırken puzzle yapmanın keyfini çıkaracaklar. 

educa-insan-vucudu-yapbozu

İtalyan markası Clementoni 'nin Oyna ve Öğren Serisi’nden İnsan Vücudu Yapbozu ise insan vücudunu bu sefer katmanlar halinde üst üste dizebileceğimiz yapbozlardan oluşur. Her bir katman insan vücudunun organlar, iskelet , deri gibi farklı katmanlarını öğretir. 4 yaş ve üstü çocuklar için hem eğitici hem de mantıksal, gözlemsel ve kavramsal becerilerini geliştirir.

 

clementoni-insan-vucudu-yapbozu

 

Clementoni ‘den 8 yaş üstü için Bilim ve Oyun Serisinden İnsan Vücudu ise iskelet ve organları bir araya getirerek insan anatomisi öğrenebileceğimiz harika bir deney seti. Kalp atışlarını dinleyebileceğimiz gerçek bir steteskop ve 3 boyutlu DNA çift sarmak modeli de içerir. Bu set okul derslerini de destekleyecek bir deney setidir.


clementoni-insan-vucudu-bilim-ve-deney-seti 


Kidolina olarak çocukların oynayarak öğrenecekleri, öğrenirken eğlenecekleri oyun ve oyuncakları siz Kidolina dostlarına tanıtmaya devam edeceğiz.


O zaman bir bonus oyun daha tanıtalım : Dr. Eureka :)

 

Hadi Dr. Eureka 'ya asistanlık yapalım ne dersin? 3 deney tüpü ve 6 renkli topunuz var; görev kartındaki formülü moleküllere dokunmadan ve düşürmeden ilk kim bulacak? Sadece ellerinizi değil beyin kıvrımlarınızı da çalıştıracağınız, ince motor, dikkat ve hafıza gelişimi de katkı sağlayacak harika bir oyun olan Dr. Eureka 'da minik planlar ve stratejiler de yapacaksınız. 6 yaş ve üstü çocuklar için 2 ve/ya 4 oyuncu ile oynanabilecek bu eğlenceli aile ve grup oyununda hızlı ve dikkatli olmak tabi ki en önemli kural.


IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.