Çocukları Mutlu Edecek En Güzel Hediyeyi Satın Almak için 10 İpucu

11-01-2018 13:24

1. Yaşın kritik bir nokta olduğunu unutmayın. Alacağınız hediyenin çocuğun yaşına göre basit kalmaması ya da zor olmaması için çocuğun yaşını ebeveynden önceden öğrenmenizi tavsiye ederiz. 

 

www.kidolina.com ‘daki tüm oyun ve oyuncakların hangi yaşlarda oynanabileceğini sizin için düzenledik. Bebekten yetişkinlere kadar hangi yaşa hangi oyun ve oyuncakların uygun olduğunu rahatlıkla bulabilirsiniz.

 

2. Ebeveynlerine çocuğun ilgi alanını sorun, ilgi duyduğu, aldığında mutlu olacağı, oynarken eğleneceği oyun ve oyuncakları seçmeye çalışın.

 

3. Bir bütçe belirleyin. Her zaman en pahalısı en güzel hediye değildir. Çocukları mutlu etmenin çok kolay ve basit olduğunu unutmayın.

 

4. Satın alacağınız oyun ve oyuncağın çocuk sağlığı için güvenli, uzun dönemli ve defalarca oynanabilecek şekilde tasarlandığından, kaliteli materyallerden üretildiğinden ve orijinal olduğundan emin olun, sahte ve çakma oyun ve oyuncaklardan kaçının.

 

5. Çocukların oynarken zihinsel, fiziksel, duygusal ve sosyal gelişimlerini destekleyecek eğitici oyun ve oyuncakları seçmeye çalışın.

 

Yine www.kidolina.com ‘da motor becerileri, görsel algı, dikkat ve konsantrasyon, hafıza, sözel ifade, yaratıcılık gibi farklı gelişim alanlarını hangi oyun ve oyuncakların desteklediğini bulabilirsiniz.

 

6. Son dakika sıkıntısına girmemek için hem kız hem erkek çocuklarının oynayabileceği unisex oyun/oyuncakları önceden satın alın ve elinizin altında bulundurun.

 

7. Popüler kültür oyuncaklarından sakının. Bugün popüler olanın yarın unutulacağını ve çok kolay şekilde bir kenara atılacağını unutmayın.

 

8. Ebeveyn olarak sizin çocuğunuza hediye gelmesini isteyeceğiniz oyun ve oyuncakları seçmeye çalışın.

 

9. Aldığınız oyun/oyuncağın çalışabilmesi için pil ya da farklı bir materyale ihtiyacı olup olmadığını hediyeyi vermeden önce kontrol edin.

 

10. Farklı yaşlardaki aile bireylerini ve grup üyelerini bir araya getirecek, aile ve grup ilişkilerini güçlendirecek, sosyal ilişkileri geliştirecek oyun ve oyuncaklar seçmeye çalışın.

 

https://www.kidolina.com/kategori/aile-oyunlari#labels=7-2 linkinden farklı yaşlardaki aile ya da grup üyelerini bir araya getiren oyun ve oyuncakları inceleyebilirsiniz.

 

Umarız ki hediye seçimlerinizde bu ipuçları size yardımcı olur.

 

Bol oyunlu günler dileriz.


IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.